Om Mette

mettevenedigMit formål med denne side er at prøve at samle tips og ideer, opskrifter der er familietraditioner omkring samt populære opskrifter jeg har haft succes med gennem årene. Jeg håber på at jeg hen ad vejen kan få lagt opskrifter ind som Helle og Jesper måske vil få brug for, nu eller senere.

Min egen mor Sussi havde masser af populære opskrifter. Mellem os søskende lyder det ind i mellem “er der en af jer der har mors opskrift på…?.” om en opskrift vi husker hjemmefra. Desværre er mange af mors populære opskrifter gået med hende i graven. Målet med denne side er at gøre eftersøgningen på mine opskrifter (og dem jeg har taget til mig som mine egne) nemmere.

En sidegevinst der er opstået undervejs er at jeg også lægger opskrifter ind som jeg selv regner med at skulle bruge igen,  dvs retter som jeg laver sjældent eller kun har lavet en enkelt gang eller 2 . Er /var de en succes er det smart at have opskrifterne på denne side således at jeg hurtigt kan finde dem.

Er der opskrifter I mangler så send mig en mail, så skal jeg prøve at få lagt den/dem på. Har I spørgsmål til opskrifterne så send også en mail.

Good luck

Mette

En blog om Mettemors opskrifter, blomster oplevelser m.m….