Forretter:
- Bagte peberfrugter med kapers og ansjoser
- Blåmuslinger med urter i vinaigrette
- Bresaola ruller med rucola, semidried tomater og Manchego-ost
- Bruchetta med cherry-tomater
- CARPACCIO
- Cæsar-salat efter Susanne Wennicke
- Fiskesuppe
- Ovnbagt gedeost på ristet brød
- Rejer med persille og citron
- Serrano skinke med vanille-marineret mango
- Spansk Tortilla
- Suppe med jordskokker og kammuslinger
- Torsk med urtecrumble og sauterede jordskokker med æble
- Tunbøf m/marinade som forret/tapas
Hovedretter:
- And efter vidundermetoden
- Bøf Bombay
- Bøf Bombay efter Sussie
- Chili Con Carne
- Coq-au-vin
- Fiskesuppe
- Kylling i hot karry
- Lammegryderet med friske dadler
- Østrisk Torske gullash
- Pasta a/la italienske kødboller
- Sej med æblestykker og selleri mos
- Skibberlabskovs
- Suppe med jordskokker og kammuslinger
- Torsk i karry
- Torsk med urtecrumble og sauterede jordskokker med æble
Grønt og tilbehør:
- Bagte løg
- Bagte rødbeder
- Cæsar-salat efter Susanne Wennicke
- Chutney
- Cole-slaw
- Fennikel salat
- Fennikelsalat med hele fennikelfrø
- Grønkålssalat med dadler
- Grønne bønner i tomat og chili
- Krydderurte-sauterede kartofler
- Marinerede grønne bønner med sesam
- Peberfrugt-/tomatsalat
- Rå rosenkålssalat
- Rosenkål med kapers og parmesan
- Rosenkål-slaw
- Rosenkålssalat (efter Alex)
- Rødkål, frit efter Camilla P
- Rødkålssalat med appelsin-filet´er
- Salat med grønne bønner og bagte rødbeder
- Salat med kogte bønner og bacon
- Salat med persillerødder og æble
- Savojkål med æbler
- Savojkåls-salat
- Spinat salat med appelsiner og bagte gulerødder
- Spinatsalat med mango, gulerødder og kokos
- Spinatsalat med tranebær
- Squash-salat med parmesan (efter årstiderne)
- Sursød æblekompot med vanille
- Svensk inspireret hvidkålssalat
- Tomatsalat efter Isabella
- Vandmelon-salsa
Desserter:
- Druer i svime
- Mormor Sussies æblekage
- Pære- tranebær dessert med havregryns-smuldredej
- Pære-dessert med ahornsirup og kanel yoghurt
- Rabarbersuppe
Frokostretter:
- Æbleflæsk
- Bagte peberfrugter med kapers og ansjoser
- Krustader
- Løgtærte efter tante Kis
- Marinerede grønne bønner med sesam
- Østrisk Torske gullash
- Peberrodssild efter Susanne Wennicke
- Savojkål med æbler
- Spansk Tortilla
- Sussies kalvesylte
- Sussis røde sild
Bagværk:
- Blog om bagning
- Grydebrød efter Mette Chr.
- HINDBÆRSNITTER
- Lussekattor (svenske lucia-brød)
- Mormor Sussies klejner
- Mormor Sussies vanillekranse
- Svenske pepparkaker
Tapas:
- Bagte peberfrugter med kapers og ansjoser
- Blåmuslinger med urter i vinaigrette
- Bresaola ruller med rucola, semidried tomater og Manchego-ost
- Marinerede grønne bønner med sesam
- Ovnbagt gedeost på ristet brød
- Rejer med persille og citron
- Serrano skinke med vanille-marineret mango
- Små ristede kartofler med laks
- Spansk Tortilla
- Tomatsalat efter Isabella
- Tunbøf m/marinade som forret/tapas
Syltning: