torskefyld 1

Østrisk Torske gullash

 

Østrisk Torske gullash

En slags gullash af torsk (eller sej), en anderledes måde at få fisk på.Godt fyld til krustader

Ingredienser

(2-3 personer som hovedret)

500 g torskefilet (eller sej)

lidr mel

50 g bacon i små tern

1 dl creme fraiche

250 g hakket løg

vineddike

lidt tomatpure (1-2 spsk)

3 dl bouillon

salt, peber, paprika

Tilberedning

Torsken skæres i mindre stykker (bidder) og vendes i mel samt lidt salt og peber.

Bacon-ternene steges let i en gryde, torske-stykkerne tilsættes efter et par minutter og steges med til de er gennemstegte. Torskestykkerne tages op og holdes varme. Løgene steges i gryden og snurrer til de er møre, eddike, paprika, tomatpure og creme fraiche tilsættes og det hele bringes i kog og står og simrer lidt. Fisken tilsættes lige inden servering.

Bemærkninger

Bemærkninger: retten kan anvendes som hovedret serveret med ris, men jeg bruger den i julen som krustadefyld.

Har skrevet at der er til 2-3 personer, det er som hovedret, som krustadefyld rækker det til mange krustader.

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/oestrisk-torske-gullash/

torskegullash