OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsk i karry

 

Torsk i karry

En hurtig og nem ret. Serveres med pasta.

Ingredienser

(2 personer)

250 g torskefilet

1-2 porrer skåret i ringe

4-5 gulerødder

2 dl fløde eller "cremefine"

1 tsk karry, evt karrypasta

salt og peber

olie til stegning

Tilberedning

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad. Porrer og gulerødder rengøres og snittes (porrer i ringe, gulerødder i bjælker) og svitses sammen med karryen i olie et par minutter. Fløde/cremefine samt salt og peber hældes over og koges op, herefter hældes det hele ovenpå fisken i det ovnfaste fad.

Bages i ovnen ca 15 min ved 200 °C

Bemærkninger

Bemærkninger: Torsk kan erstattes sej eller tilsvarende

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/torsk-i-karry/