En dejlig frisk rødkålssalat. Smager godt og friskt til juleanden men kan bruges i mange andre sammenhænge
Ingredienser
Ingredienser:
1/2 rødkål
3-4 appelsiner
½ -1 glas tyttebærsyltetøj
Tilberedning
Tilberedning:
Snit rødkålen, ikke for groft.
Skær appelsinerne i filet'er uden de hvide hinder. Man skærer skrællen af appelsinerne med en skarp kniv så de hvide hinder er væk, derefter skæres filet'erne af enkeltvis således at de hvide hinder der deler de enkelte appelsinbåde ikke kommer med. Skær dem gerne ud på et bræt hvor appelsinsaften opsamles så den kommer med i salaten.
Bland snittet rødkål og appelsin filet'erne med tyttebærsyltetøj, afstem mængden af tyttebærsyltetøj efter konsistensen af salaten, den skal både kunne røres og ikke være for sjasket
Tyttebærsyltetøjet kan sagtens være et glas billigt discount.