Druer i svime

Druer i svime

en lækker og frisk sensommer-dessert

Ingredienser

•1 kg store flotte grønne druer

Marinade af;

•2 dl vand

•100 g sukker (gerne rørsukker)

•1 spsk lynghonning eller akaciehonning

•fintreven skal af en halv økologisk citron

•1 glas cognac

•1 glas Cointreau eller Grand Marnier

Tilberedning

Laves aftenen før desserten skal bruges så druerne kan nå at trække smag:

Skyl druerne, halver dem og pil stenene ud. (Med en lille spids kniv). Hæld druerne op i portionsglas eller i en alm skål, hæld marinaden over og lad dem stå og trække i køleskabet.

Marinaden; kog en sukkerlage af vand og sukker. Når den er afkølet tilsættes honningen, cognac og cointreau samt den fintrevne citronskal

Bemærkninger

Bemærkninger:

Det største arbejde med denne dessert er at halvere og udstene druerne.

Server desserten i portionsglas med creme fraiche på toppen.

Kan selvfølgelig laves hele året men desserten er bedst når den er lavet af solmodne store druer.

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/151/