De mest populære julesild i Kann-familien
Ingrediensliste:
- 3 krydder- eller spegesild
- 1 dl tomat ketchup
- 1 dl eddike
- ½ dl olie
- 4 spsk sukker
- 4 hakkede rødløg
- 1 syltet asie
- 1 spsk knust enebær (blir bedst hvis man køber hele enebær og knuser lige inden anvendelse)
Tilberedning:
Eddike, olie ketchup og sukker blandes. Deri hældes 1 spskknuste enebær. Asier skæres i tern (ca 1 x 1 cm) og rødløg hakkes og begge dele blandes i. Kryddersildene skæres i forholdsvis små stykker og blandes i. Sussi skar silde-stykkerne meget små (1-1,5 cm bredde), men jeg er gået over til at lave dem ca 3 cm bredde.
Bemærkninger:
Bliver bedst hvis de blandes mindst 2-3 dage inden de skal bruges, således at krydderierne kan nå at trænge rigtigt ind. Når sildene slipper op før fyldet kan der suppleres