Kylling i hot karry

Nem, hurtig og smagfuld gryderet med indisk – asiatisk præg.

Ingrediensliste:
  • 400-500 g kyllingefilet
  • 1-2 løg i både
  • 2 skrællede søde kartofler i store tern (2 x 2 cm)
  • ½ dåse (light) kokosmælk
  • 1 dåse tomater, gerne cherry tomater på dåse men hakkede tomater kan også bruges
  • 1 spsk karrypasta
  • 1-2 æbler i både
  • salt og peber
  • olie til stegning

Tilberedning:

Brun kyllingekødet 3-5 min i olie. Tilsæt karry, løg i både og søde kartofler i tern og brun yderligere et par  minutter. Kom tomat og kokosmælk i , evt suppleres med lidt vand og det hele koger videre ca 5 minutter. Tilsæt æblebåde og kog det hele kort (1-2 minutter).

Pyntes evt med friskklippet mynte før servering.

Serveres med ris

Bemærkninger:

Kyllingefilet kan erstattes af kalkunbryst

Jeg bruger økologiske brune ris eller jasminris til retten