Nem, hurtig og smagfuld gryderet med indisk – asiatisk præg.
Ingrediensliste:
- 400-500 g kyllingefilet
- 1-2 løg i både
- 2 skrællede søde kartofler i store tern (2 x 2 cm)
- ½ dåse (light) kokosmælk
- 1 dåse tomater, gerne cherry tomater på dåse men hakkede tomater kan også bruges
- 1 spsk karrypasta
- 1-2 æbler i både
- salt og peber
- olie til stegning
Tilberedning:
Brun kyllingekødet 3-5 min i olie. Tilsæt karry, løg i både og søde kartofler i tern og brun yderligere et par minutter. Kom tomat og kokosmælk i , evt suppleres med lidt vand og det hele koger videre ca 5 minutter. Tilsæt æblebåde og kog det hele kort (1-2 minutter).
Pyntes evt med friskklippet mynte før servering.
Serveres med ris
Bemærkninger:
Kyllingefilet kan erstattes af kalkunbryst
Jeg bruger økologiske brune ris eller jasminris til retten