Savojkåls-salat

 

Savojkåls-salat

Savoj-kålssalat er en god og fyldig salat som serveres lun, men også smager fortræffeligt afkølet

Ingredienser

1/4-1/2 savojkål, afhængigt af størrelse

3 gulerødder

 1 rød peberfrugt

200 g vindruer

Tilberedning

Skær savojkålen i tynde strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde bjælker. Peberfrugten renses og udskæres. Vindruerne skylles, halveres og udstenes.

Savojkålen ristes hurtigt i en wok (eller stegegryde eller evt på en pande).

Efter et par minutter tilsættes først gulerodsbjælker der svitses med, derefter peberfrugten og til sidst (lige inden servering) de halverede udstenede druer.

Bemærkninger

Bemærkninger: I stedet for vindruer kan man bruge æblebåde og/eller evt tørrede tranebær

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/savojkaals-salat/