Savojkåls-salat
Savoj-kålssalat er en god og fyldig salat som serveres lun, men også smager fortræffeligt afkølet
Ingredienser
1/4-1/2 savojkål, afhængigt af størrelse
3 gulerødder
1 rød peberfrugt
200 g vindruer
Tilberedning
Skær savojkålen i tynde strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde bjælker. Peberfrugten renses og udskæres. Vindruerne skylles, halveres og udstenes.
Savojkålen ristes hurtigt i en wok (eller stegegryde eller evt på en pande).
Efter et par minutter tilsættes først gulerodsbjælker der svitses med, derefter peberfrugten og til sidst (lige inden servering) de halverede udstenede druer.
Bemærkninger
Bemærkninger: I stedet for vindruer kan man bruge æblebåde og/eller evt tørrede tranebær
Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/savojkaals-salat/