gronne-bonner-i-to-23-p1-63

Grønne bønner i tomat og chili

Grønne bønner i tomat og chili

Bønner som især er gode til variation af det grønne tilbehør, især om vinteren hvor det kan være svært at finde nye ideer. Kan laves af friske eller frosne bønner.

Ingredienser

400 g grønne bønner /haricos verts

4-5 gulerødder

1 - 2 hakkede løg

2 små dåser koncentreret tomatpure (eller en stor)

½ tsk spidskommen

et drys tørrede chili-flager

2-3 dl vand

evt ½ tsk muskatblomme eller revet muskatnød

Tilberedning

Bønnerne koges i en gryde sammen med skrællede, ituskårne gulerødder, koncentreret tomat, hakkede løg samt vand og krydderier.

Koges godt igennem til bønnerne er godt gennemkogte og gulerødderne er møre, 15 -20 min under låg.

Bemærkninger

En meget let grøn ret som kan spises som tilbehør til nærmest hvad som helst, sommer eller vinter.

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/groenne-boenner-i-tomat-og-chili/