Ovnbagt gedeost på ristet brød
Gedeost på ristet brød med salat.
En hurtig og nem forret som er velsmagende og præsentabel.
Ingredienser
En rulle gedeost.
lidt små salatblade (f.eks en napolitana blanding)
Lidt balsamico dressing eller bedre; indkogt balsamico
½ - 1 brødskive pr person.
Tilberedning
En gedeost skæres i skiver og placeres ovenpå brødskiverne (som evt er ganske let ristede) i et fad. Grilles i ovnen i 3-5 Forretten portionsanrettes.
På hver tallerken lægges en bund af kulørte salatblade. På slatbaldene hældes lidt dressing med balsamico eddike. Oven på salatbladene placeres "ostebrødet".
Serveres med det samme, gæsterne sidder allerede ved bordet !!!!!
Bemærkninger
Der kan drikkes såvel hvidvin som rødvin til denne ret.
Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/ovnbagt-gedeost-paa-ristet-broed/