marineret tun 1

Tunbøf m/marinade som forret/tapas

Automatisk kladde

En lækker let ret som kan bruges såvel som selvstændig forret eller som en del af en tapas anretning/buffet..

Ingredienser

4 personer:

2 tykke tunbøffer

Pinjekerner

Småbladet Napolitana-salat eller 2 raddico-salat

Dressing:

Olivenolie/rapsolie

soya (helst ikke den salte)

æblebalsamico glaze, eller evt anden frugt glaze - f.eks figen

evt lidt røget barbecue sovs eller lidt røget paprika

friskkværnet tørret chili

salt og peber

Tilberedning

Tunbøfferne steges 1-1½ minut på hver side, de må IKKE gennemsteges med skal være røde indvendigt, ellers blir de TØRRE som sålelæder

Bøfferne hviler 10-15 minutter hvorefter de pensles med marinade og skæres ud i små firkantede stykker (2 x 2 cm). anrettes på tallerkener og drysses med ristede pinjekerner.

Kan serveres sammen med lidt småbladet salat (Napolitana-blanding) eller gerne en overskåret raddico-salat som er stegt på panden ved højr varme i 1 minut

Bemærkninger

Som Tapas-ret passer den stegte Raddico-salat ikke, dertil anbefaler jeg en småbladet salat

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/tunboef-mmarinade-som-forrettapas/

marineret tun som hovedret