En meget enkel og let dessert som som smager godt og ikke er tung. Desserten kan sagtens serveres uden nødder for dem der ikke bryder sig om det
Ingredienser
8 spsk græsk youghurt
2 tsk stødt kanel
25 g mørk chokolade
25 g valnødder (eller andre nødder) (kan udelades)
4 pærer - helst Clara Friis
2-3 spsk ahornsirup
Tilberedning
Rør den græske youghurt med kanel
Hak chokolade og nødder i grove stykker
Skær pærerne i tynde både, læg dem i en skål og vend dem med ahornsiruppen.
Hertil kan forberedes inden servering, sæt skålen med pærer i køleskabet dækket med låg/plastfolio
Pære-skiverne fordeles i 4 dessertskåle. Put 2 spk kanel.youghurt på toppen og drys med chokolade og nødder
Bemærkninger
Desserten er bedst i efteråret når der fås danske pærer. En let dessert der er velegnet hvis man gerne vil servere lidt sødt uden at slå helt hul i bunden af mavesækken
