_DSC0021

Pære-dessert med ahornsirup og kanel yoghurt

Pære-dessert med ahornsirup og kanel yoghurt

En meget enkel og let dessert som som smager godt og ikke er tung. Desserten kan sagtens serveres uden nødder for dem der ikke bryder sig om det

Ingredienser

8 spsk græsk youghurt

2 tsk stødt kanel

25 g mørk chokolade

25 g valnødder (eller andre nødder) (kan udelades)

4 pærer - helst Clara Friis

2-3 spsk ahornsirup

Tilberedning

Rør den græske youghurt med kanel

Hak chokolade og nødder i grove stykker

Skær pærerne i tynde både, læg dem i en skål og vend dem med ahornsiruppen.

Hertil kan forberedes inden servering, sæt skålen med pærer i køleskabet dækket med låg/plastfolio

Pære-skiverne fordeles i 4 dessertskåle. Put 2 spk kanel.youghurt på toppen og drys med chokolade og nødder

Bemærkninger

Desserten er bedst i efteråret når der fås danske pærer. En let dessert der er velegnet hvis man gerne vil servere lidt sødt uden at slå helt hul i bunden af mavesækken

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/paere-dessert-med-ahornsirup-og-kanel-youghurt/
pæredessert med græsk youghurt og kanel