_DSC0015

Rosenkål med kapers og parmesan

Rosenkål med kapers og parmesan

En letlavet, anderledes og ikke så "kålet" måde at servere rosenkål på. Passer utroligt godt til ovnbagt fisk

Inspiration fra Årstiderne

Ingredienser

2-3 spsk. olivenolie

50 g friskrevet parmesan

saft af ½ citron (økologisk hvis skrællen skal bruges)

400 g rosenkål

50 g store kapers

1-2 finthakket skalotteløg

Tilberedning

Hak løget fint og sauter det let i olie i en gryde

Rens rosenkålene og del dem evt. Kog dem i vand med salt, til de er møre men stadig har bid (al dente). Sigt vandet fra og vend rosenkålene ned i gryden til de sauterede løg. Tilsæt kapers, citronsaft og evt revne citronskræller (økologisk). Drys med friskrevet parmesan ved servering.

Bemærkninger

Rigtig god til dampet fisk men passer til mange efterårsretter, hamburgerryg/skinke, et stykke oksekød mm

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/rosenkaal-med-kapers-og-parmesan/