HINDBÆRSNITTER

Hindbærsnitter smager rigtigt godt når de er frisk- og hjemmebagte

Ingredienser:

Dej:

  • ½ stang vanille
  • 70 g flormelis
  • 150 g smør
  • 250 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ dl vand
  • Krymmel til drys

Glasur:

  • 200 g flormelis til glasur + lidt vand
Tilberedning:

Kornene fra vanillen mases/røres sammen med 1 spsk flormelis.

Dejen æltes sammen og stilles i køleskab minimum 30 min.

Derefter trilles den til 2 tykke pølser og disse formes/udrulles  til hver sin firkant (ca 8 x 30 cm)

Strimlerne bages 10-12 minutter ved 200 grader, de skal gerne være en lille smule halvbagte.

Køles lidt af efter bagning og lægges sammen med hindbærmeladen. Glaseres med tysk glasur og drysses med sukkerkugler/krymmel.