Cole-slaw

Cole-slaw

Coleslaw af snittet hvidkål/spidskål, revne gulerødder samt rosiner. Der kan også blandes halverede udstenede druer i.

Ingredienser

Hvidkål eller spidskål

Gulerødder

Rosiner

evt halve udstenede druer

Dressing: Ylette/Creme fraiche/fromage evt A38

(ravigotte) sennep

citronsaft

salt, peber

evt lidt sukker

Tilberedning

Dressingen røres sammen af surmælksproduktet, sennep og lidt citronsaft og smages til med salt, peber og evt en smule sukker for at runde det af. Kan også krydres med en smule knust kommen der tager lidt af "det kålede" af spec vinterhvidkål. Bruger man ravigottesennep er det i sig selv lidt sødt så sukker normalt ikke er nødvendigt.

Kålen snittes fint, gulerødderne rives eller skæres i fine bjælker og begge dele røres sammen med dressingen. Rosiner røres i til sidst samt evt halverede udstenede druer.

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/cole-slaw/