Bagte rødbeder

Bagte rødbeder

Tilbehør til mange kødretter. Specielt om vinteren når udvalget af grønsager er mindre er bagte rodfrugter af forskellige slags populære.

Ingredienser

12 små rødbeder, gerne med top

2 spsk olivenolie

4 spsk balsamisk vinaigre

50 gram solbær

50 gram Pecorinoost ell. grana, parmesan, ell. manchego

Salt og peber

Tilberedning

Toppen skæres af rødbederne og rødbederne vaskes / skures, drysses med salt og peber og bages ved 180 grader i ca. 20 minutter eller til de er møre. Pas på at marinaden ikke brænder på. Tilsæt evt. en anelse vand eller ekstra balsamico. Saften hældes i en gryde tilsæt citronsaft og vend de groft hakkede blade deri. Lunes krydres og anrettes med rødbederne ovenpå. Drys med de skyllede solbær og høvl godt med Pecorino ost udover.

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/bagte-roedbeder/