Spinatsalat med tranebær
Ingredienser
150 g babyspinatblade (en pakke)
Dressing (lun):
3 spsk olivenolie,
3 spsk balsamico ediike,
1 tsk sennep (gerne grovkornet),
1 tsk honning,
50 g tørrede tranebær,salt og peber
Drysses med høvlet parmesan
Tilberedning
Tilberedning:
Skyl spinatbladene og anret dem i en flad salatskål eller et fad
Rør olivenolie, balsamico, sennep og honning sammen i en lille kasserolle og varm det langsomt op. Tilsæt tranebær, sluk for varmen og lad det simre lidt. Hæld dressingen over salaten og server revet/høvlet parmesan til
Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/spinatsalat-med-tranebaer/Bemærkninger:
Der kan serveres et stykke ristet/grillet brød til og så kan retten pludseligt bruges som en let forret