spinat med tranebær 1

Spinatsalat med tranebær

Spinatsalat med tranebær

Ingredienser

150 g babyspinatblade (en pakke)

Dressing (lun):

3 spsk olivenolie,

3 spsk balsamico ediike,

1 tsk sennep (gerne grovkornet),

1 tsk honning,

50 g tørrede tranebær,salt og peber

Drysses med høvlet parmesan

Tilberedning

Tilberedning:

Skyl spinatbladene og anret dem i en flad salatskål eller et fad

Rør olivenolie, balsamico, sennep og honning sammen i en lille kasserolle og varm det langsomt op. Tilsæt tranebær, sluk for varmen og lad det simre lidt. Hæld dressingen over salaten og server revet/høvlet parmesan til

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/spinatsalat-med-tranebaer/
Bemærkninger:

Der kan serveres et stykke ristet/grillet brød til og så kan retten pludseligt bruges som en let forret