CamillasRoedkaal

Rødkål, frit efter Camilla P

Rødkål, frit efter Camilla P

En god robust rødkål som ikke er helt så sød som så mange andre.

Ingredienser

1 rødkål

2 - 3 (mad)æbler i både

lidt balsamico-eddike

Æblecider eddike

tyttebær- eller solbær syltetøj

Salt og peber

Væde: æblesaft eller evt solbærsaft

Krydderier: (frisk)  timian, lidt enebær, laurbærblade samt evt lidt kommen (det sidste dæmper lidt på kålens udvikling af luft i maven)

evt lidt af fedtet fra en and

Tilberedning

Tilberedning:

Skær kålen lidt groft  og lad den dampe længe med de øvrige ingredienser.

Lad den dampe ved meget svag varme så længe at den er helt mør og har en mørk farve som rødvin.

Bemærkninger

Bemærkninger: Hvis man kun bruger lidt kommen får det ikke "kommensmag" men bare en afrundet smag som ingen kan genkende som det ubehagelige de forbinder med kommen.

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/roedkaal-frit-efter-camilla-p/