bagte peberfrugter med kapers og ansjoser

Bagte peberfrugter med kapers og ansjoser

Bagte peberfrugter med kapers og evt ansjoser

Peberfrugter der er ovnbagte hvorved deres naturlige sødme udvikles, hvilket passer godt til salte kapers og ansjoser

Ingredienser

4 peberfrugter; gule. røde og eller orange, blot ikke de grønne

1 lille glas ansjoser

Store kapersbær eller evt saltede kapers som skylles og afdryppes inden brug. Saltede kapers fås på glas og er bedre end de alm kapers i lage.

lidt merian eller oregano, gerne friskt (hakket)

2 spsk olivenolie

friskkværnet peber

Tilberedning

1. Rens peberfrugterne og skær dem i både, læg dem i et smurt ovnfast fad.

2. skær ansjoserne over pålangs og læg 1-2 stykker på hvert stykke peberfrugt

3. Læg 1 kapersbær eller lidt saltede udvandede kapers på hvert stykke peberfrugt og dryp med olivenolie

4. Peberfrugterne bages utildækket i ovnen ved 180 C i 20-30 minutter, de skal gerne være lidt sorte i kanten.

5: krydres med friskkværnet peber og serveres varme eller kolde (stuetemperatur)

Bemærkninger

Let at lave, brug alle farver i peberfrugter men undlad de grønne da de er for skarpe i smagen. Ansjoserne kan udelades hvis man ikke kan lide dem, men da det er små stykker der bruges bemærker man dem dårligt, de er blot med til at give retten karakter

Schema/Recipe SEO Data Markup by Zip Recipes Plugin
http://mettemor.dk/wp/bagte-peberfrugter-med-kapers-og-ansjoser/